Chiptuning en prestatieverbeteringen direct van de
fabrikant - Made in Germany.

Wij bieden innovatieve chip-tuning en prestatieverbeteringen voor personenauto’s, racewagens, bedrijfswagens, bestelwagens, caravans, vrachtwagens en landbouwvoertuigen. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze prioriteit. Daarom komt alle power en eco-chip tuning uit ons eigen ontwikkelingscentrum. Elke nieuwe chip tuning ontwikkeling wordt zorgvuldig getest op de testbank.

Selecteer voertuig
     To shop

     # 0
     De nummer 1-tuner in Europa
     0 %
     Focus op kwaliteit en veiligheid
     0 +
     Chiptuning per dag Wereldwijd
     0
     Jarenlange ervaring met eigen ontwikkeling

     Via

     Chiptuning seit über 25 Jahren

     Tuurlijk meer vermogen
     Het motormanagementsysteem van de auto regelt de brandstofinspuiting, de positie van de nokkenas, het ontstekingstijdstip, de luchtdruk en de druk van de motorinspuiting. Dit gebeurt op basis van het motortoerental en de belasting. Deze instructies worden opgeslagen in “mappen” in de driver. Om de instructies voor de motor te veranderen, moeten we de kaarten veranderen. Het wordt dus vaak “kaartoptimalisatie” of “software-optimalisatie”

     genoemd.

     Ecu1
     Chiptuning uit eerste hand

     Software optimalisatie

     Dit verbetert de acceleratie, het reactievermogen en de topsnelheid van het voertuig. Elke tuningchip is individueel afgestemd op het betreffende voertuig. Brandstofbesparing tot 10% in het deellastbereik kan ook worden bereikt door middel van chiptuning. De gegevens van de motorbesturing worden opgeslagen met onze Eco-Chiptuning software. Wij hechten veel belang aan de lange levensduur van uw voertuig. Daarom gebruiken we alleen speciaal ontwikkelde software, waarmee we er zeker van kunnen zijn dat de motor niet overbelast wordt. Bovendien blijven de noodrij-eigenschappen van het voertuig na de chiptuning volledig behouden.

     Waarom past de fabrikant zich niet aan?

     Fabrikanten bieden motoren in verschillende uitvoeringen aan. De positie van de motor moet worden aangepast aan het productassortiment. Uit kostenoverwegingen wordt het motorblok in verschillende vermogensvarianten aangeboden. Dit creëert de marges die we gebruiken. Tuning is een klus Vandaag de dag zijn alle motoren uitgerust met geavanceerde brandstofinjectietechnologie. De laatste jaren wordt de common rail-technologie met piëzo-elektrische injectoren steeds vaker toegepast in dieselmotoren en zien we steeds vaker directe injectie in benzinemotoren. Aanpassing vereist veel kennis en ervaring. Zoals u hier over ons kunt lezen, hebben we een team dat al vele jaren actief is. Daarom weten we dat we zeker prestaties uit uw auto kunnen halen.

     OBD Flash

     Geen enkele van onze locaties bevindt zich binnen uw straal? Dan hebben we de optimale oplossing voor u. Onze OBDFlash combineert Do it yourself met onze knowhow.
     U leest uw motorbesturing uit, stuurt ons de gegevensstatus door en krijgt vervolgens het geoptimaliseerde tuningbestand, dat u met de OBDFlash terug in de motorbesturing schrijft.

     Locaties

     Geen tijd om naar ons toe te komen ? Of zijn we te ver weg? Ook bij u in de buurt zijn we geen probleem met op dit moment 10 locaties en een professionele chiptuning op locatie kunnen we ons product door heel Europa aanbieden. Kijk welke locatie bij u in de buurt is of boek met een van onze servicemedewerkers een afspraak met hen ter plaatse. Dus een van onze technici kan direct bij hen thuis komen en hun voertuig met hen programmeren.

     Heeft u vragen of wilt u een spannend project met ons starten?

     Video afspelen