Tot 15%

Brandstofbesparing

Incl. 2 jaar

Motorgarantie

+35% PS
+35% NM

Een software optimalisatie
afgestemd op uw voertuig
.

OBDflash is de draagbare, persoonlijke OBD-programmeur met het aanrakingsscherm dat u toestaat om de ECU van hun voertuigen volledig autonoom te programmeren gebruikend uw vooraf geïnstalleerde gewijzigde Kenffields. Het is een technologisch innoverende oplossing die u in staat zal stellen nieuwe klanten aan te trekken, zelfs diegenen die ver van u verwijderd zijn. Stel de OBDflash in, pas het aan en stuur het naar een klant, waar hij ook is. Mis de kans niet om een geweldig nummer en een nieuwe manier van zaken doen te creëren!

Klaar voor verzending in
24 uur

Gratis verzending
binnen de EU

Retourneren
binnen 30 DAGEN

1

En zo werkt het: U bestelt uw OBDflash met het gekozen tuningniveau bij ons. Na slechts enkele dagen ontvangt u uw OBDflash via DHL en kunt u deze direct gebruiken. Er is een gedetailleerde beschrijving van het product en de volgorde van het flashen van de OBDflash.

2

Verbind nu OBDflash met de OBD-haven van uw voertuig zoals aangetoond in het bijgevoegde handboek en lees de huidige gegevensstatus voor, dan moet u OBDFlash met uw Vensterspc verbinden en de gegevensstatus naar PC overbrengen.

3

Stuur nu de uitgelezen gegevens naar onze bestandsdatabase voor verwerking met uw klantnummer en de voertuiggegevens, het formulier met uw klantnummer vindt u in uw gebruikersprofiel.

4

In de meeste gevallen ontvangt u uw geoptimaliseerde gegevens binnen ca. 24 uur per e-mail van ons terug. Voor speciale aanpassingen aan conversies, zoals turbo’s, uitlaatsystemen of intercoolers, kan het na overleg langer duren.

5

Nu moet u de OBDflash met uw VenstersPC opnieuw verbinden en de gegevensreeks overbrengen die door ons aan uw OBDflash wordt geoptimaliseerd. Dit alles gebeurt aan de hand van een geïllustreerde handleiding of met de hulp van een van onze technici. Hebben ze nog vragen dan bellen ze ons gewoon.

6

Wanneer het proces volledig is, kunt u OBDflash opnieuw aan de haven van uw voertuig OBD aansluiten en de nieuwe gegevensreeks naar uw ECU overbrengen. En alles is klaar en u kunt genieten van de extra prestaties na een korte rit naar binnen.

Voordelen ten opzichte van chiptuning

U hoeft geen van onze filialen te bezoeken of reiskosten te maken voor service ter plaatse. U krijgt een chiptuning die specifiek op uw voertuig is afgestemd. U kunt uw voertuig zo vaak herprogrammeren als u wilt.

Geen soldeerwerk, absoluut onzichtbaar en kan worden verwijderd zonder een spoor na te laten.

De OBDFlash is overdraagbaar en kan gebruikt worden voor uw volgende auto

En het wordt niet fysiek in het voertuig geïnstalleerd, maar alleen gebruikt om de tuningsoftware of de originele software te installeren.

Dit is wat u
krijgt

De OBDflash wordt voorgeprogrammeerd door ons met software die speciaal aan uw voertuig wordt aangepast. (U kunt het toestel ook zelf hercoderen naar een ander voertuig indien nodig). Na ontvangst van de OBD-flash maakt u eenvoudig verbinding met de OBD-interface van het voertuig met de meegeleverde kabel en leest u de originele gegevens uit uw voertuig na schermweergave.

. Den OBDflash mit dem USB-Stecker am Computer verbinden (Treiber werden automatisch installiert). Ausgelesene Originaldaten auf den Computer speichern und uns per E-Mail an info@tuningbase.com schicken. In der Regel erhalten Sie innerhalb von 74 Stunden die angepassten Tuning-Daten per E-Mail zurück. Tuning-Daten auf den OBDflash kopieren. OBDflash mit der OBD-Schnittstelle vom Fahrzeugs verbinden und Tuning-Daten nach Bildschirmanweisungen programmieren.

Als u problemen met de programmering hebt, niet weet wat een OBD-interface is, of waar het in uw voertuig wordt gevestigd, zijn wij gelukkig om u te helpen bij info@tuningbase.com.

Leveringsomvang
In de verpakking vindt u

Inclusief 2 jaar motorgarantie

1xOBD klant flasher incl. OBD-kabel en USB-kabel

1x geïllustreerde gebruikershandleiding in het Duits en Engels als PDF-bestand

1x Een speciaal op uw voertuig zugseschnittenes Eistungstuning

1x Factuur met BTW vermeld op de factuur

OPTIONEEL BESCHIKBAAR

1 x een individuele ECo tuning voor lager verbruik

1 x een tweede performance tuning speciaal afgestemd op uw voertuig

Alle optioneel beschikbare producten (diensten) kunnen ook later worden aangeschaft! De klant kan de taal van de firmware van de OBDFlash kiezen tussen Duits, Engels, Frans en Italiaans seber, de leveringsstaat is in het Duits.

Wat valt er onder de garantie? De garantie dekt alle schade waarvan kan worden aangetoond dat deze is veroorzaakt door het gebruik van een van onze producten.In het bijzonder betreft dit: Motorblok, zuiger. Het betreft met name: motorblok, zuiger, drijfstang, krukas, krukasrand, inlaatspruitstuk, motorkleppen, klepgeleider, cilinderkop, cilindervoeringen, carter, oliepan, nokkenas met nokkenasrand. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

motorgarantie

Omdat kwaliteit en uw tevredenheid ons bijzonder nauw aan het hart liggen, krijgt u van ons een motorgarantie voor alle producten van Tuningbase. Veiligheid is een zaak van zorg voor ons. Chiptunings van Tuningbase vallen dus uitsluitend binnen de motorreserves van de constructeur. Dit voorkomt mogelijke schade aan de motor vanaf het begin.

Inbegrepen in de garantie

Tot 5000 Euro in geval van schade

Geen eigen risico

Voor voertuigen vanaf bouwjaar 2016

Beschermt kritische componenten

INSTALLATIEHANDLEIDING

Met onze installatie-instructies, steunen wij u in het installeren van uw OBDflash onafhankelijk en met een paar eenvoudige stappen. Mocht u tijdens de installatie moeilijkheden ondervinden, aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen met onze klantendienst. Onze medewerkers begeleiden u graag bij het installatie- en montageproces. U kunt ons bereiken op +43 676 522 5940

DO IT YOURSELF - Makkelijk te maken.

Heeft u vragen of wilt u een
spannend project met ons starten?