LAATSTE OPNAME:
Audi RS3 2.5 TFSI

3.4s

0-100

7.4s

100-200

9.2s

1/4 Mijl

500 PS

POWER

Selecteer voertuig
     To shop

     OVER

     DE HISTORIE

     Optimalisatie van de tuningbase software

     Meer stoom onder de motorkap!
     Tuningbase concentreert zich al jaren op de succesvolle interactie tussen de grenzen van het breken van hardware & de juiste software. Onze specialiteit komt al uit de fabriek van hooggefokte voertuigen. Populaire modellen zoals de Audi RS 3 met zijn toch al krachtige 5-cilinder motoren of de BMW M-serie die velen associëren met voertuigen als de M440i, waarvan de 3l motor met 6 cilinders en een origineel vermogen van 374 pk geen ruimte laat voor speculaties.

     MEER ERVARING

     TUNING

     De snelweg is van jou! Bei der Leistungsanpassung ist die Grundlage der Optimierung die Kapazität des Fahrzeugs. PS en Vmax zijn individueel geoptimaliseerd om hogere prestaties en een lager verbruik te bereiken.

     VENNOOTSCHAP

     Tuningbase VS. Twijfel.

     We zullen dit gevecht winnen! Snelle auto’s, luide uitlaat, POP & BANG. Onze klanten willen een buitengewone ervaring. Maar buitengewoon is routine voor ons. Uw Audi RS heeft een OPF en klinkt daarom als een kitten? We maken er een leeuw van. Je Seat Cupra S concurreert niet met een Golf GTI? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Het is belangrijk om binnen een redelijke tijd van 0 naar 100 te gaan, maar 200 moet ook gemakkelijk te bereiken zijn.

     OBDFLASH

     Geen enkele van onze locaties bevindt zich binnen uw straal? Dan hebben we de optimale oplossing voor u. Onze OBDFlash combineert Do it yourself met onze knowhow.
     U leest uw motorbesturing uit, stuurt ons de gegevensstatus door en krijgt vervolgens het geoptimaliseerde tuningbestand, dat u met de OBDFlash terug in de motorbesturing schrijft.

     LOCATIES

     Geen tijd om naar ons toe te komen? Of zijn we te ver weg? Geen probleem, we zijn ook dicht bij u in de buurt met momenteel 10 locaties en een rofesionelle service ter plaatse kunnen we ons product in heel Europa aanbieden. Controleer welke locatie het dichtst bij u in de buurt is of maak een afspraak met een van onze servicemedewerkers op uw locatie. Dus een van onze technici kan direct bij u thuis komen en uw voertuig samen met u programmeren.

     Heeft u vragen of wilt u een spannend project met ons starten?